Main Page/nl-nl

From OpenKM Documentation
< Main Page
Revision as of 15:43, 23 January 2012 by Bas.on (talk | contribs)

Jump to: navigation, search

OpenKM is gericht op het creëren van een Open Source elektronisch document management systeem, dat als gevolg van de kenmerken kan worden gebruikt door grote bedrijven als door de kleintjes, als een nuttig instrument bij het verwerken van kennismanagement, waardoor een meer flexibele en kostenbesparend alternatief voor andere merkgebonden toepassingen.


Nota clasica.png OpenKM 5.1.8-2 Vrijgegeven! Kijk voor veranderingen in het Veranderingen logboek en de migratie handleiding.

Het gebruik van een document beheer systeem in een bedrijf helpt documenten te beheren, efficiënter, de intelligentie van de beschikbare middelen van dit bedrijf, dit lijdt tot een verhoging van de productiviteit op de middellange termijn. Door middel van deze systemen en de informatie, evenals de kennis die binnen de organisatie extra wordt opgedaan.


Sommige pagina's zijn beperkt voor anonieme gebruikers (die zijn gemarkeerd met een Padlock.gif) omdat we het geld nodig hebben om de documentatie en de software up2date te behouden. Als u toegang wil tot deze pagina's , kunt abnonee worden daarmee steunt u OpenKM.OpenKM wiki abonnement hoeft niet verlengd te worden, mag natuurlijk wel. Als geregisteerd gebruiker bent zal u acount geldig zijn voor jaren!

U kunt ook een gratis account als u een bijdragen leverd aan OpenKM (zoals source code verbeteringen, enz.)


Neem contact op met sales@openkm.com (in het engels) met bewijs van betaling zodat we je gebruikersnaam en wachtwoord kunnen toesturen. Het aanmaken van een gebruikers acount gebeurt niet automatisch (menselijke handwerk) en we hebben geen getrainde aap om de klus te klaren. Als u de betaling in het weekend kan er vertraging van enkele uren op treden. Dus, wordt niet zenuwachtig!